09/03/2018_ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 
Παρασκευή, Μάρτιος 9, 2018 - 14:35

Στο κέντρο Εκκλησιαστικής Διακονίας στα Οινόφυτα, διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας την Παρασκευή 09 Μαρτίου 2018 και ώρα 15.00, ενημερωτική εκδήλωση, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, και με την συνδρομή του Enterprise Greece και της ΑΝ.ΔΙΑ, με τίτλο «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που παράγει και εξάγει».

Την ημερίδα άνοιξε και συντόνισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, κ. Κουδούνης Νικόλαος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Καινοτομίας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων & Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝ.ΔΙΑ, κ. Κυρίτσης Δημήτρης ο οποίος χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και τόνισε την σημαντικότητα του συγκεκριμένου Προγράμματος για την περιοχή της Στερεάς Ελλάδας. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύντομος χαιρετισμός από εκπροσώπους όλων των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΑΝ.ΔΙΑ παρουσίασε τη δράση του ΕΠΑνΕΚ   «Επιχειρούμε Έξω» όπου αναλύθηκαν οι επιμέρους παράμετροι, συζητήθηκαν βασικά θέματα για τη διαδικασία υποβολής φακέλου από υποψήφιους επενδυτές καθώς και για τη διαδικασία υλοποίησης.

Αναλυτικές οδηγίες- πληροφορίες βρίσκονται αναρτημένες στις ιστοσελίδες της  ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ     www.antagonistikotita.gr, του ΕΣΠΑ 2014-2020 www.espa.gr, του ΕΦΕΠΑΕ www.efepae.gr και της ΑΝ.ΔΙΑ www.andia.gr.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΑΝ.ΔΙΑ, στα τηλέφωνα 22310-67498 & 67047.