Μήνυμα σφάλματος

User warning: The following module is missing from the file system: startupgrowth. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1181 of /home/andia/public_html/includes/bootstrap.inc).

01/04/2019 Ενέργεια Οριστικής υποβολής 1ης αίτησης χρηματοδότησης 2019 για ΜΙ επιχειρήσεων

Ημερομηνία: 
Τρίτη, Απρίλιος 2, 2019 - 11:55

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα 01/04/2019 και ώρα 12.00 είναι διαθέσιμη η ενέργεια της οριστικής υποβολής της 1ης αίτησης χρηματοδότησης για το 2019 για τη δράση

Μεταφορικό Ισοδύναμο Επιχειρήσεων.

Το διάστημα για επεξεργασία και οριστική υποβολή αίτηση χρηματοδότησης (που αφορά δαπάνες από 01/01/2019) είναι, βάσει Πρόσκλησης, από 01/04/19 έως και 05/05/19.

 

  1. Μεταβαίνετε στην ιστοσελίδα του Μεταφορικού Ισοδυνάμου.
  2. Εισέρχεστε στο σύστημα με χρήση των κωδικών του ΤΑΧΙS της επιχείρησή σας, όπως κατά την υποβολής της  Αίτησης Συμμετοχής.
  3. Μπαίνετε στην Αίτηση χρηματοδότησής σας (3η φάση) και στη συνέχεια στο εικονίδιο/επιλογή Διαχείριση, προς επεξεργασία της αίτησής σας.

     4. Στη σχετική αρχική οθόνη με τις βασικές καρτέλες της αίτησης βλέπετε στα δεξιά την καρτέλα της Υποβολής αίτησης.

 

 

5. Κατόπιν εργασιών και επεξεργασίας της αίτησής σας μπορείτε να εισέλθετε στην επιλογή της Υποβολής, να χρησιμοποιήσετε την επιλογή «Έλεγχος Στοιχείων Αίτησης»

και εφόσον δεν εντοπίζονται σφάλματα να υποβάλλετε οριστικά την αίτηση.

Συνιστάται να καταγράψετε προσεκτικά όλα τα απαιτούμενα στοιχεία, παραστατικά, εξοφλήσεις κ.α. στην Αίτηση χρηματοδότησής σας προτού προχωρήσετε στην υποβολή, καθώς κατόπιν της οριστικοποίησης δεν υπάρχει από πλευράς σας δυνατότητα περαιτέρω επεξεργασίας. Τονίζεται ότι η τελική υποβολή γίνεται άπαξ.

Προσοχή: Εάν δεν εκτελέσετε την επιλογή της οριστικής υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, τότε η αίτηση θα παραμείνει σε κατάσταση «Σε επεξεργασία» και δεν θα φαίνεται ως «Υποβληθείσα», με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει στο επόμενο στάδιο ελέγχου και εν τέλει προς πληρωμή.

Συσχετιζόμενη Δράση: 
Διευκόλυνση Πρόσβασης για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Για να αυξήσετε το μέγεθος των κειμένων πατώντας ταυτόχρονα τα πλήκτρα Ctrl και + (συν), ενώ αντίθετα για να μειώσετε με τα πλήκτρα Ctrl και - (μείον).
Εναλλακτικά, πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση και σμίκρυνση.
Με ταυτόχρονο πάτημα Ctrl και 0 (μηδέν), επιστρέψτε στο αρχικό μέγεθος.

  • CTRL+F1: Αρχική
  • CTRL+F2: ΕΠΑΝ Ι
  • CTRL+F3: ΕΠΑΝ ΙΙ
  • CTRL+F6: ΕΠΑΝΕΚ
  • CTRL+F7: Νέα-Ανακοινώσεις
  • CTRL+F8: Εκδηλώσεις
  • CTRL+F9: Επικοινωνία