ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ προς όλους τους δυνητικούς δικαιούχους δράσεων ΕΚΤ («Ενίσχυση αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» α + β κύκλος & Νεοφυής Επιχειρηματικότητα») που συμπεριελήφθησαν στους προσωρινούς καταλόγους δυνητικών δικαιούχων

Ημερομηνία: 
Πέμπτη, Νοέμβριος 22, 2018 - 13:50

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ προς όλους τους δυνητικούς δικαιούχους δράσεων ΕΚΤ («Ενίσχυση αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» α + β κύκλος  & Νεοφυής Επιχειρηματικότητα») που συμπεριελήφθησαν στους προσωρινούς καταλόγους δυνητικών δικαιούχων

και υπέβαλαν απογραφικά δελτία εισόδου σύμφωνα με το σχετικό παράρτημα των προκηρύξεων

Με την τροποποίηση του Κανονισμού του ΕΚΤ (άρθρ. 273 του Κανονισμού (ΕΕ, Ευρατόμ) 2018/1046, «Omnibus»), καταργήθηκαν οι κοινοί/υποχρεωτικοί δείκτες που αναφέρονται στο είδος του νοικοκυριού. 

Οι απαντήσεις που δώσατε στο απογραφικά δελτία, όσον αφορά  στις ερωτήσεις: «Είστε μέλος νοικοκυριού στο οποίο κανείς δεν εργάζεται; Είστε μέλος νοικοκυριού με συντηρούμενα τέκνα στο οποίο κανείς δεν εργάζεται; Είστε μέλος μονοπρόσωπου νοικοκυριού με συντηρούμενα τέκνα;», δεν θα τύχουν καμίας επεξεργασίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες, όσον αφορά την εξαγωγή των τιμών των κοινών δεικτών ΕΚΤ.

Καλείστε να προβείτε σε σχετική ενημέρωση και των νεοπροσλαμβανομένων σας,  εφόσον έχουν συμπληρώσει απογραφικά εισόδου.

Διευκόλυνση Πρόσβασης για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Για να αυξήσετε το μέγεθος των κειμένων πατώντας ταυτόχρονα τα πλήκτρα Ctrl και + (συν), ενώ αντίθετα για να μειώσετε με τα πλήκτρα Ctrl και - (μείον).
Εναλλακτικά, πατήστε το πλήκτρο Ctrl και κυλήστε το ροδάκι του mouse για μεγέθυνση και σμίκρυνση.
Με ταυτόχρονο πάτημα Ctrl και 0 (μηδέν), επιστρέψτε στο αρχικό μέγεθος.

  • CTRL+F1: Αρχική
  • CTRL+F2: ΕΠΑΝ Ι
  • CTRL+F3: ΕΠΑΝ ΙΙ
  • CTRL+F6: ΕΠΑΝΕΚ
  • CTRL+F7: Νέα-Ανακοινώσεις
  • CTRL+F8: Εκδηλώσεις
  • CTRL+F9: Επικοινωνία