Προσθήκη ΑρχικήςΠροσθήκη ΤρέχουσαςΜοιράσου τη ΣελίδαEmail την Σελίδα
Back to Top
ΕΣΠΑ 2007-2013
Ενδιάμεσος Φορέας του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα
ΕΠΑΝ ΙΙ | ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
StartupGreece.gov.gr | Βάζουμε την Ελλάδα μπροστά

 

prokiriksis


bannerepanek5b

eu in my region 1

ΕΥΔ ΕΠΑΕ
ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΙ
Ενίσχυση Μ.Μ.Ε
Περιφερεια Στερεάς Ελλάδας
Επιμελητήριο Βοιωτίας
Επιμελητήριο Ευβοίας
Επιμελητήριο Φθιώτιδας
Επιμελητήριο Φωκίδας

epimelitirio eyritanias

Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας

Τελευταία Νέα | Ανακοινώσεις

Βρίσκεστε εδώ : Αρχική | Ενημέρωση | Νέα - Ανακοινώσεις | Ημερίδα ΕΦΕΠΑΕ «Κρατικές Ενισχύσεις και Ανάπτυξη»
Ημερίδα ΕΦΕΠΑΕ «Κρατικές Ενισχύσεις και Ανάπτυξη» Εκτύπωση E-mail

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2014
Ημερίδα ΕΦΕΠΑΕ «Κρατικές Ενισχύσεις και Ανάπτυξη»

Κρατικές Ενισχύσεις και Ανάπτυξη είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει ο ΕΦΕΠΑΕ, ο Ενδιάμεσος Φορέας του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα», την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10:00 πμ στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

Ο ΕΦΕΠΑΕ, ως Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία πανελλαδικής κάλυψης, στο μετοχικό σχήμα της οποίας εκπροσωπείται η πλειοψηφία των συλλογικών επιχειρηματικών οργανώσεων της χώρας, έχει ως πάγιο στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαχείρισης Δράσεων Κρατικών Ενισχύσεων προς την εκάστοτε Αναθέτουσα Αρχή.

Σκοπός της ημερίδας είναι η κοινοποίηση δράσεων που διαχειρίσθηκε ο ΕΦΕΠΑΕ κατά την προγραμματική περίοδο 2007-2013, η ανάλυση των αποτελεσμάτων τους, καθώς και η παρουσίαση των βασικών προγραμματικών στοιχείων της περιόδου 2014 – 2020 (νέο ΕΣΠΑ).

Μεταξύ άλλων, η ημερίδα θα αναδείξει το ρόλο της καινοτομίας και της εξωστρέφειας στο επιχειρείν και θα προβάλει τη σχέση τους, τόσο με το ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι, όσο και με τα προγράμματα των κρατικών ενισχύσεων. Παράλληλα, εκπρόσωποι επιχειρήσεων – δικαιούχων προγραμμάτων ΕΣΠΑ θα εισηγηθούν καλές πρακτικές και ιστορίες επιτυχίας. Το απόγευμα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν workshops σχετικά με την αξιολόγηση χρηματοοικονομικών εργαλείων και τη συμβολή των αναπτυξιακών προγραμμάτων σε καιρό κρίσης.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθούν εκπρόσωποι κρατικών και κυβερνητικών φορέων, συλλογικών επιχειρηματικών φορέων, της Task Force Greece καθώς και επιστήμονες με εξειδίκευση σε κοινωνικοοικονομικά θέματα.

Η ημερίδα υλοποιείται με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.
({Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ)}, ΠΕΠ Μακεδονίας – Θράκης, ΠΕΠ Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, ΠΕΠ Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας-Ηπείρου, ΠΕΠ Αττικής).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς στον ΕΦΕΠΑΕ στο 210 6985210, ή/και στο 2310 257816 (ARTION Conferences & Events).