Δελτίο Τύπου 11 Ιουλίου 2011

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

«ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»

«ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»

« ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ»


Η ΑΝ. ΔΙΑ. Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, Επιμελητήριο Βοιωτίας και το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας διοργάνωσαν με επιτυχία ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων:

«Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα»,

«Εναλλακτικός Τουρισμός» &

«Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών»

τη Δευτέρα 11-7-2011 και ώρα 19.30 στη Λιβαδειά, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΔΙΑ, κ. Καράντζαλης Λουκάς, αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχο Περγαντά, ο οποίος με τη συμμετοχή του τονίζει τη σπουδαιότητα των χρηματοδοτικών προγραμμάτων του ΕΠΑΝ ΙΙ, ΕΣΠΑ 2007-2013, για την ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες στην Ημερίδα και ευχαρίστησε για τη συνεργασία τον Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, κ. Μουλκιώτη Γεώργιο, και τον Β΄ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου, κ. Ιωάννη Κορογιάννο για την εκτενή συνεργασία που ως φορείς πραγματοποιούν, προκειμένου να ενημερώσουν και να υποστηρίξουν τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις της Βοιωτίας για τη συμμετοχή τους στα τρέχοντα χρηματοδοτικά προγράμματα. Ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, κ. Μουλκιώτης Γεώργιος, χαιρέτησε την εκδήλωση αυτή επισημαίνοντας από τη μεριά του το σημαντικό ρόλο των επιχειρήσεων στη βελτίωση των εισοδημάτων και της απασχόλησης. Ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Κορογιάννος , δήλωσε το ενδιαφέρον του Επιμελητηρίου στην αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικού προγράμματος που μπορεί να βελτιώσει τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων στη δύσκολη τρέχουσα οικονομική συγκυρία. Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση των προγραμμάτων από τα στελέχη της ΑΝΔΙΑ, οι οποίοι έχουν την ευθύνη υλοποίησης αυτών των προγραμμάτων.

Τελειώνοντας την εκδήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΔΙΑ, κ. Καράντζαλης Λουκάς, δήλωσε την αμέριστη υποστήριξη της ΑΝΔΙΑ σε όλους τους επιχειρηματίες που επιθυμούν να υποβάλλουν επενδυτικό σχέδιο για χρηματοδότηση στα προγράμματα που η ΑΝΔΙΑ διαχειρίζεται και ζήτησε την, χωρίς δισταγμό, επικοινωνία με τις υπηρεσίες της ΑΝΔΙΑ για κάθε διευκρίνιση σε πιθανά ερωτήματα που έχουν.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας στο τηλέφωνο 22310-67047 & 67498, με τον ΕΦΕΠΑΕ στα τηλέφωνα 210-6985210 και το γραφείο πληροφόρησης της ΕΥΔ ΕΠΑΕ στο τηλ. 8011136300.

Συνημμένα σας αποστέλλουμε συνοπτική παρουσία των τριών προγραμμάτων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝ.ΔΙΑ

Λουκάς ΚαράντζαληςΛίστα Αρχείων
FileΠεριγραφήFile size
Download this file (ΝΚΕ.doc)ΝΚΕ.doc«Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα»727 Kb
Download this file (ΕΧΕΟΜ.doc)ΕΧΕΟΜ.doc«Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών»731 Kb
Download this file (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.doc)ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.doc«Εναλλακτικός Τουρισμός»727 Kb